~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, Julai 25, 2011

seminggu je lagi

sekejap je, dah nak masuk ramadhan balik. sekejap je sangat-sangat...! anyway..macam takde cerita best pun seminggu yang lepas.. tapi part balik ipoh memang best! tapi tu la, balik kejap sangat.,.hmmmm...
rindunye bau kat ipoh... girl pulak anto boarding kat ipoh a few weeks ni.. malas nak kecoh ngan jiran bengong nih.. hehe.. lantak lah..ahhh sudahh..abes belog aku huduh sebut pasal kau~~ same cam orang tu dulu.. mulut jahat dol~ 

sebelum aku ngarut lebih baik aku out dulu.. sory ye kawan2..nantia de cite best..aku tulis lagi.. oh..ade...kisah student yang putus urat tangan~ cekidout!

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign