~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Julai 12, 2011

bila menjadi ibu berkerjaya

sah! kompem ade yang kate tak larat kan!

hmmmm...

betul. tak larat!
tapi bila terpandangkan wajah si kecik tu...
hilang segala penat lelah...

siap boleh lagi update blog walopon sikit-sikit..
hehehe...

bestnye kalau tak kerja kan!
dapat 24 hours dengan si kecik..

tapi adam ni memang memahami..
anak yang baik (walpon kadang-kadang ade jugak ngade-ngade..)
stendet ah kan? hehe....

lame tak keluar shopping dengan adam.
tadi dinner sempena anniversary ke dua.
adam macam biase lah!
behave saje..
last2 mama dah habis makan, dia nyanyi sikit sebab dah nak tidurelok je masuk kereta
nyenyak sampai ke sudah tu haa..
siap cikca pun baring sebelah adam..
sian cikca..penat keje, hari-hari cikca keje..

bile adam nak dapat sepupu kan? hehehe...

Alhamdulillah...tadi puasa...okay je..
cuma dah time nak loceng bunyi tu menggigil..
sebab tak makan dan bangun sahur...

pagi pam dapat 3 je..sebab lain dah siap2 adam minum..hehe
kat sekolah dapat 5 je.. tak tally sikit la production!

harap esok normal balik..
seronoknye buat yang dapat pam banyak banyak tu..
tahniah buat anda..hehehe...anda best~

esok puasa lagi..
harap semuanya ok.

insyaAllah..


jom sahur!

4 ulasan:

cucu umie berkata...

sahur jom.,,tapi awl lg lh sis nak sahur..kwehkeh ayie biase kol 5am bru sahur

molliesa berkata...

ayie..heheh..sahur 2 kali lah semalam..:) pukul 5 pagi pun bangun makan kurma ngan minum air masak..:)

Cik Yam berkata...

molie...comel la adam. ismaliza pun skang tengah pregnant kan. hugs utk adam kiut!

molliesa berkata...

yam..tq yam! baeklah! haah...is pun pegnant! :)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign