~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, Julai 01, 2011

ape yang botak? siapa?

ok. menulis di sini jam 1 pagi lebey lebey (ah gedik gile)..jadi cerita pasal semalam lah kan?
berjaya jugak aku pergi ke mydear warehouse tu. oh, hari pertama dah ramai orang seyh! (ayat gerek) aku bertolak dari rumah pukul 2 suku. tau pukul berapa aku sampai kat tempat tu??

oh....pukul 4 petang!! itu pun empat lebey lebey~ aaahhh..kenapa tersalah google??? nasib baik adam memang senang dikautim! bagi upah susu tido 2 jam. kire ok la kan? fuh...

thank you kaklin sebab pick up phone tepat pada masanya. kalo tak. sesia je la aku dok membayar lalu tol saje hari tu. hehe.. my bad..my bad..:)

sampai kat sana, aku terus menuju ke bahagian car seat. ya, car seat yang sepupu bagi tak begitu selesa dengan adam. kesian lak biar dia duduk dalam tu tanpa memakai belt! (ape jenis mak la kan!) jadi by hook or by crook kene tabur duit jugak kat barang-barang begitu.. $$$$~~

tengok tinjau. takde berkenan. tapi tang harga memang berkenan. sebab ade yang below rm200. memang okeh la dengan budget ciput yang ada kan...ok, salesgirl tang entertain aku best. sebab dia layan baik dan sangat friendly! aku gtau la nak yang macam mana kan. sebab adam still small. nak duduk betul pun tak berapa nak boleh lagi. jadi aku sauk la sebijik yang gini, macam dalam gambar. kalo harge sebenar sebelum sale, rm489.00


tapi masa warehouse ni, dapat rm350.00..kire ok lah kan?  tapi ade je yang jenama lain lagi murah..cam sweet cherry ke..:) sebab adam boleh duduk dalam ni dengan seronoknye. :) lepas beli terus pasang, letak adam dalam ni. nampak dia selesa je! Alhamdulillah! botak mama!

then jalan lagi, nampak walker. adam da kuat kakinye. so, penat kalo asik berdukung kan. jadi, walker ni boleh selesaikan masalah yang melanda diri ini. walker ni boleh diayun jugak. menarik lah. harga gudang pun boleh la membotakkan mama nye..hehe. ala..beli ni sekali je.nanti adik adam pinjam abang adam punye la eh? hehehe..

jalan lagi, ok last eh! kang tadi botak tengah, ni botak segala bulu yang ade kang! haha. ape la mama adam nih! nampak kipas comel tu. ape lagi. bang, tulis ni dalam resit ye!

ok. dah bayar, kat sini boleh pakai bankcard jugak. jadi takde alasan bawak duit sikit okeh. mari botakkan kawan-kawan lain! dah bayar, amik resit, pergi ke bahagian amik barang. ok. yang ni aku tak tahu. aku main follow me je akak kat depan aku. ade satu chinese woman tu, pregnant twins! wahhhh!! semua barang dia beli dua.. mane aku tahu dia pregnant twins? ape lagi. kami berborak la (nampak, punye la lame nak amik barang kat kaunter tu!!!!)

dah amik, kalo suami ikot boleh la kerah tenaga sang suami. sebabkan aku dengan adam je. jadi bagi no kereta kat dorang, nanti korang drive la ke belakang gudang tu. nanti amik barang tu kat sana. jangan jadi macam aku. bagi no kereta, tapi dok melangut tunggu dalam kereta! mau 30 minit tersadai dalam kete je okeh!

dah happy happy...dah botak botak.. mari balik dan main dengan adam!


dah terjawab kan apa dan siapa yang botak!! hehe... love you adam..muahmuah!

4 ulasan:

Ayuraza berkata...

aloooo..kat mana warehouse sale ni tak tahu pun...memang ngah cari car seat pown...

molliesa berkata...

kat puchong.. ce google my dear warehouse..:)

hazirahMohd berkata...

molie!!walker adam sama ngan arsyad..hehehee...

molliesa berkata...

gie...wah! boleh jalan same2 nanti dengan walker! eehehehe...:)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign