~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, Mei 23, 2011

siri bercakap dengan si tecit

hari ke 48.

sebenarnye, tiap kali bangun, aku mesti berborak dengan adam dulu (kecuali bangun-bangun je ade tahi kat kaki adam) hehehe.. hari ni sangat meriah adam berborak.tak tahu dia nak cerita pasal apa. tapi mulut tu asek terbuka je nak berborak. memang kelakar!

kasi layan gambar adam yang boleh tahan fotogediknye!










see! memang buah hati pengarang jantung okey! i lebiu adam! tak sabarnya nak dengar dia panggil "mama", tak sabar nak pakai kan dia kasut, lepas tu kejar adam kehulu dan ke hilir! cayang mama cepat besar ye... besar ngan sihat! :)

6 ulasan:

nadiah berkata...

oloh comelnyaaaaaaaaaa. geram nengok dahla putih melepak ye. eeeiii, bila nk jupe ni?

pelok cium utk adam ek, muahhh!

molliesa berkata...

nad...macam nak gigit je kan! hehee.. nad turun kl roger la! :)

okey.dah cium adam dah! hehe..

MissRhana berkata...

comelnye !!! y cant follow here dear ?

mommie yuyu berkata...

comel tgk reaksi muka adam...bulat nye pipi dia...geram nk cubit2..
psstt: yuyu adajgk beli baju pureen tu, warna biru jgk tp lengan pendek.insyaalah ada rezekiakn jd baju pertama yuyu jr nnt

molliesa berkata...

miss rhana...tak boleh follow? mebi sebab gadjet yang mcm snow tu kot..cume tekan crtl then tekan button -, nanti dia dah kecik skit skrin tu..try follow neh..:) tq cakap adam comel..hehe

molliesa berkata...

yuyu...maam gini tiap2 pagi...letih nak melayan...tapi ye lah..letih2 pun..layan gak..hehehe...baju pureen lengan pendek pun molie ade..hehe..skang ni dah makin ketat adam pakai...:) mesti yuyu tak sabar nak pakaikan baby baju tu kan!

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign