~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Mac 15, 2011

Benda Kecil Memang Cute!

hai semua~~~~~
baru je balik dari JJ equin.. itu je la tempat nak jalan-jalan...
bukan ape.. kang pegi jauh-jauh, kalau ape-ape berlaku,
tak ke naya je kan?


sementara tunggu adik sampai..
aku merayau sana sini..
masuk kedai buku..
baca buku sikit..
pilih mana yang sesuai untuk dibaca..
untuk Adam dengar..

jadi aku pun pilih 2 buah buku ni...
buat sementara ni, yang ini dulu..
baca berulang kali..
lepas tu beli yang baru pulak..
nak galakkan dia suka dengan buku... :)

oh ye..
aku beli buku latihan matematik..
sebab nak bagi otak ni kembali aktif mengira..
hehehee..

siang tadi kata nak tunjuk sedikit sebanyak barang-barang Adam kan?
okay.. setakat ni..
ini sahaja yang dikongsi..
tak banyak pun..

ni baju-baju Adam..
dah siap lipat letak dalam drawer dia..
sikit je baju dia..
bukan apa...
baby kan cepat besar..
ku tak nak membazir..
membazir amalan siapa?
syaitannnnnn~~~

ni cousin aku bagi..
Alhamdulillah...
tak payah beli lagi..

satu dia bagi katil baby..
satu lagi bakul baby..

so nanti Adam akan tido dalam bakul tu la kot..
hehehe..
macam comel je kan!
hehehe..

26 days to go~
fuhhh..

mama cayang Adam..
gudnite love..

pssttt: goodnite papa.. we both love u! cepat balik!

5 ulasan:

^nanie^ berkata...

molly,canteknye bakul bby tu..envy u..;-)

chekgu Moe berkata...

nanie... cantik kan! cousin dapat dari kawan dia from pakistan.. tapi tak sempat guna..anak2 dia da besar...rezeki molie la... dia nak bagi... molie amik jer.. :)

nadiah berkata...

molie, suka la drawer bby tu. ade kaler-kaler. org punya kaler brown jek. x cntek, x meriah. molie punya cntek. :)

chekgu Moe berkata...

nad... ingat nak carik macam nad punye.. satu color.. tapi takde... so ini je pilihan yang nampak cam baby boi... lain2 sume bunge2.. cam gegirl jer.. hehehe...

mama arissa berkata...

salam bli katne drawer adam cantikla dot2 hehe
;)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign