~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, Mac 13, 2011

36 minggu yang sangat....eheheheee....

Alhamdulillah...syukur...

masih lagi dalam keadaan baik... walau kadang-kadang ade terpeleot jugak tahap kesihatan itu... =.=
Adam sudah masuk minggu ke 36... dah macam sempit-sempit je dia duduk dalam rahim tu..



semalam check up,
BP cantik.. sebelum ni, BP kelihatan kurang cun, maybe penat sangat kot! atau stress~
urine pun clear.. awal-awal pregnancy je ade trace albumin sikit... itu normal lah~ kurang minum air.. hehe..


bukan perut saya~

bila scan si Adam... dia tutup muka dia.. silau kot? hehehe.. lepas tu dia mengiring dan dengan tidak tahu malunya, menunjukkan ciri-ciri kelelakian yang ada... mama nampak la bird kamu!! hahaha...
ape la adam nih!

(nak letak video tapi tak boleh pulak...)

doc cakap, kepala baby dah ke bawah... mulut si Adam mengunyah jeeerrr... tak sabar nak ciom mulut kecik tu!
lepas ni check up baby akan dibuat seminggu sekali.. doc pun pesan.. kita tengok minggu depan macam mana... tapi yang buat sedikit sedih, ayah adam takde sepanjang 2 minggu ni... ada kursus untuk sah jawatan... pergh.. sungguh dugaan dikala ini.. harap boleh tempuhi dengan kuat~

ingat nak share sedikit gambar-gambar adam...
tapi tak boleh upload pulak..
huhu~
nanti dah boleh upload, akan diupload neh..

hmmm..
esok dah berpisah dengan buah hatiku yang satu itu..
uhukkk huuukk... cedeyyyy~~~

Tiada ulasan:

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign