stay up~ kecian kat mommy~to~be ni tau~

almost 1 a. m.
what to do aite~

hari ni tak sepenat semalam.
okay sedikit dan berharap makin okay.
ya, kerenah murid, tak seperti yang kita jangkakan.

ikot kepala dorang la macam mana nak buat!

owh..
hari ni dapat limau mandarin 3 biji.
pembekal cina yang bagi kepada semua cikgu KH.
seronok kan!
dah la suke sangat buah limau~ hehehe..

jap, amik buah limau dalam peti.

ok.
sambung balik.

nak tengok gambar tak?

* hahaha.. abaikan kipas spare kat belakang nuuu*

first time amik gambar dengan maternity long dress.. haha.. seswai kaa?
tak tahu la.
nak pakai, tapi malu.

siriyes.

entah, nak bergaya tapi takot over..
kang cakap gile pesen pulak kang. hadoi!

lari tajuk ni.
actually study sikit jerrr..
kemas kini kan apa-apa yang patut.
haih~

mahu beradu sekejap jer lagi.
esok masih ada KH,
ala.. tiap-tiap hari pun ada sebenarnya.

oh, gegirl pun baru balik rumah.
ok. mahu tidur.
tata~

Ulasan

nadiah berkata…
molie, bergaya dress dlm rumah je ke? oke la, cantekkk, boleh bwk pegi ngajar. :)

org pon tgh cari dress skrg. sebab kalu pakai suar, mcm lemas jek. hehe.
Puan aiNa Rahman berkata…
yeay..perut mummy to be ni dah bulat. comel =D
rockinsudu berkata…
wah best2. dapat limau. nnt mesti dpt angpau lak. hehe
chekgu Moe berkata…
nad... segan aa nak pakai g skolah... huhu... akan usaha untuk berjaya pakai..hehehe...=)

aina..hehhee.. perut awak lagi bulat dari saye..hikhik...=)

rockinsudu... wah! kalo dapat angpau mmg syok la!

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?