~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, Januari 11, 2011

cordless iron..pernah gune tak?

hai kawan-kawan~~

fuh.. lame tak update blog kan..? sangat busy kat sekolah dan tak sempat langsung nak online.. huhu.. hidup kembali sibuk~ dan masa pun cepat aje berlalu..

sesungguhnya, sekolah sesi petang sangat la tak berapa nak seronok kecuali yang satu ini je, bangun pagi tak kalut nak siap-siap pegi keje! hehe

okay, ni sebenarnye cerita beberapa minggu lepas.. tapi disebabkan kesibukkan.. jadi hari ni sempat la kot nak update sikit!
pernah guna seterika kan? selalu kita beli yang berwayar kan? okay...yang ni cordless yea.. maksudnya tanpa kord.. haha.. mungkin tanpa wayar yang serabut itu.. hehe
 okay, layan gambar!


*sumber gambar dari carrefour alamada*

jadi, plug masih diperlukan untuk dipasang pada punca elektrik, cuma, dia macam letak pada pengecas.. jadi, kalo korang sume nak guna, just plug in, then biar panas macam seterika biasa, cuma kebaikkannya ialah peratus pakaian kita terbakar sebab seterika panas sangat, adalah rendah, sebab seterika ni akan sejuk semula.
kalau nak panas kan balik, letak je la semula kat tempat dia tu. simple je!
hehehe..

harga pun ade sekali tu. ada je kat mane-mane kedai.
aku tak pakai pun seterika ni, mahal. aku pakai stok murah-murah jerr.. hehe..

ok. tata

4 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

tak pernah tahu pun..yg saya sy tahu cordless microphone je hehehhhe

chekgu Moe berkata...

sahrom...hehe..saye pernah guna masa kat rumah makcik... tu yang found out seterika ni...selamat la kalo guna..=)

maoh berkata...

sterika lama yg pakai arang tu bleh kira cordless gak ke moli...?

chekgu Moe berkata...

encik maoh... tu bukan takat cordless dah.. berat nanang! hahaha..

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign