ada apa dengan 1.1.11?

01.01.2011. (birthday mama!)

lagi 15 minit nak masuk

02.01.2011

eh, birthday ayahanda ku.. kene telipon esok nih! WAJIB!

actually tak de la ape ape yang spesel sangat pada awal tahun ni.. same je macam biasa.. kebetulan hari sabtu.. jadi duduk dirumah sahaje.

kemudian, black out. terpaksa keluar rumah (maksud: berjalan-jalan)
makan di kedai mama di puchong perdana, dah kenyang terus ke giant seri kembangan.
asalnya nak beli tangga. tapi duit tak kuakan dengan secukupnye... jadi, letak balik lah tangga..beli makanan lagi bagos! haiyaaa~

kemudian jalan-jalan lagi. nampak tempat untuk beradu suara.. hehe.. nak ke idak.. nak ke idak.. tengok suasana kat situ macam okay je.. testing la suara selama 60 minit! hahaha... puas hati.. (tapi kami karoks secara berhemah, takot baby runsing dalam tummy)

dah habes, terserempak dengan cikgu suamiku.. borak-borak.. salam-salam.. balik rumah.. =)
balik rumah, makan-makan lagi.. adehhh.. pergi timbang berat.. ok. masih ideal. hehehe.. paranoid betul dengan berat badan!

jadi, itu sahajalah 01.01.2011 saye pada hari ini. sekian~
* jom tido dengan gegirl*

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?