~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, Disember 26, 2010

gelagat penonton di rumah~

haihh...
dengan air kopi putihnye.. (maklom la kat ipoh kan?)
aku sorang je yang tak menjerit..

penyokong paling fanatik kat rumah ni..

MAK aku..
Laki aku..
Adik pempuan aku.. (doctor pon minat bola rupenye..)
adik-adik lelaki aku~~~~

anak aku dalam perut nampaknye dah tido kot.. senyap aje..
siang tadi dah pegi shopping bagai..
sampai merajuk si buah hati kerana kelaparan.. hehe.
maafkan daku sayang!

buat adikku cayang~ thanks bebanyak sebab belanja banyak baju tuk maternity.. fuhhh~ gile kau.. sampai 5 helai baju dia belikan.. bertuah sungguh dapat adik macam ini... mungkin ini yang dikatakan what u give u"ll get back~ hehehe.. jangan jelos ye... =)

bila bola habis ni, mahu berangkat pulang ke kl semula.. doakan perjalanan kami selamat yea..
result bola malam ni tatau lah~

penyokong pulak sibuk main lazer... ntah pape..
dah name penyokong, dok diam-diam je laaaaa~

3 ulasan:

Teyn berkata...

hahaha gila focus! =p

chekgu Moe berkata...

hai teyn... tu belum gambar dorang melompat... kalo rumah bertingkat2.. mahu runtuh! =)

Sharinginfoz berkata...

itulah emangat tak kira di stadium, di rumah, di alam cyber dan di mana2

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign