~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, November 29, 2010

SPM oooo SPM

Assalamualaikum semua!
dan selamat sejahtera~~
hari ni hari ke 4 SPM berjalan.
walaupun baru 4 hari... terasa macam dah jaga 2 minggu dah~
Alhamdulillah.. hari ini, paper math habis awal, tengahari, tapi sampai di rumah tetap pukul1 lebih juga... ke sana sini dulu menyinggah...begitu lah..

masa jaga exam tadi, kesian dengan pelajar yang tak cukup masa untuk menjawab soalan... tapi apakan daya.. tak adil la kalo aku bagi masa tambahan...kecuali kalau mmg semua tak siap...ini ada 2-3 orang je... tu la.. ingat matematik ni ape? main kira-kira je ke? matematik pun macam disiplin gak..nak jawab kene tahu uruskan masa..jadi belajar matematik bukan sekadar kira-kira..okey~?

esok aku akan jadi guru pengiring, akan ke bilik kebal mengambil soalan... esok soalan Pendidikan Islam 1 dan 2, pendidikan moral. jadi, esok pun akan balik awal sedikit..boleh la berehat..
ingat jage exam senang ke? duduk-duduk? oh...tidak ok.. mahu berdiri tu sejam juge..kalau paper nya sejam..kalau yang 2 jam 30 minit? mau bercagu lahhhh~ huhuhu...

jadi aku mahu countdown paper yang aku kene jaga nanti..

23/11/2010 - BM1 dan BM2

24/11/2010 - BI1, BI2, TASAWWUR ISLAM 1

25/11/2010 - SEJARAH 1 DAN 2

29/11/2010 - MATEMATIK 1 DAN 2

30/11/2010 - PENDIDIKAN ISLAM 1 DAN 2, PENDIDIKAN MORAL

1/12/2010  - ADD MATH 1 DAN 2


2/12/2010  - FIZIK 1,2,3, SAINS 1,2,3


8/12/2010  - BIOLOGI 1,2,3, PERDAGANGAN 1 DAN 2

13/12/2010 - PEND. SENI VISUAL 2 (3 JAM TU BEB!)

20/12/2010 - LUKISAN KEJURUTERAAAN 1, EKONOMI ASAS 1,2

fuhhh..lepas tu akan sibuk dengan aktiviti kat sekolah pulak... semoga aku tabah menjalani tanggungjawab ini...okay.. setakat ni je benda yang aku nak bising-bising kat sini... oh, ade gambar nak tunjuk...menjadi hobi baru kot lepas ni..hehehe..(itu pun kalo suami izinkan main bende ni lagi...)


*oh, perut sudah besar*
untuk 1st timer, aku dapat markah 40..ok lah kan...2 kene tepat kat bulatan kuning..hehee.. suami hanya dapat 27 markah je.. tepuk tepuk tepuk!

3 ulasan:

Dilema Si Tangan Basah berkata...

follow cikgu molie :)

chekgu Moe berkata...

thanks si tangan basah! =)

MiErA berkata...

kak molie! mira pown br pas maen archery kat genting aritu..sronok gk la...tp area sg besi ni mane la nk jmpe..hehe

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign