badminton dan kecederaan si agak boleh tahan


ala..saje je tempek sekeping dua gambar budak-budak ini... yang pertama tu pasangan bergu..seng ei dan jiun fai..sangat hebat! hehe.. dan baik...=)

gambar kedua..pemain single..injured pulak..tgh fight ni..main 3 set dah ni...tapi sayang..kaki pulak cramp...boleh tahan jugak si boleh tahan ni main...walopon dia baru berumur 15 tahun..rasenye kalo lawan dengan aku..mesti aku dah awal2 kene tinggal 5-21..hehe.. takpe..tahun depan cuba lagi!

dan hari ini sangat happy..kerana aku dah dapat gaji pertama ku! yeah..
simpan sikit untuk sambut baby lahir nanti... dapat lah pegi midval tengok ekspo barang baby...alhamdulillah..
oh, saje nak tanyang..hehehe..



hehehe... tu banyak tu sebab duit encik suami terus transfer dalam akaunku..akunye 4k je.. bank card dia hilang..kesian..jpn pulak tak siap2kan lagi mykad dia..sabo je la..takpe..save je duit tu dalam akaun ku..hehehe

terima kasih buat kak ila, kerani kewangan sekolah..akak memang superb la buat keje...memang cepat betul gaji kami masuk...sayang kak ila! dan kakak2 pentadbiran yang lain jugak...=)

senyum sepanjang bulan..heheheeh

Ulasan

Puan aiNa Rahman berkata…
haaa...ape lg, boleh la shopping kt mid nnti. yeay
chekgu Moe berkata…
aina....betul tu..harap dapat pergi...husband mebi kat batu pahat mase tu...=(

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?