tak payah la buat macam tu, macam budak-budak okey!

selamat hari raya ke 5 ya!

taknak entry sedih-sedih pasal adik lagi. rasanya dia dah boleh survived....harap-harap lah.

hmmm...entry aku kali ini sedikit emosi. luahan hati aku yang memang tak terluah pada orang tu. tapi aku harap dia baca. (kalo dia tak bodoh la..tapi aku rasa dia memang bodoh..ah! mulut aku sudah jadi jahat macam mulut kau!)

tak berapa nak faham dengan sikap kebudak-budakan yang sesetengah manusia miliki. tak payah la buat macam tu okay. entah la... ada jugak macam tu...macam tak betul je perangai kau nih!
kalo tak suke aku, buat kat aku je...tak payah nak libatkan orang lain. dah macam bangang je kau ni... kate umur dah 30 tahun. anak dah berderet. masih macam itu perangai kau? ish..ish...ish..

buat macam tu...nampak sangatlah kau yang salah. kau yang dok mengadu domba. lepas tu, ada pulak mulut macam jahanam dok potpet sana sini.hahaha...budak itu, macam mak dia jugaklah. aku ingat macam mana mulut mak dia mengata mak aku dulu. hoho..jangan ingat aku lupe ape mulut puaka tu kata ye. aku ingat. saat itu masih jelas. (cukup ye...cukup...!)

kalaulah aku ade kat situ waktu tu...aku takkan bagi adik-adik aku bersalaman dengan kau. buat ape? kau macam bagus ya! memang berlagak nak mampus! nasib baik adik-adik aku jenis dengar kata orang tua. ya, masih boleh hormat orang tua berjenis seperti kau!ah. memang tidak diajar kah kau? atau memang lahiriah kau begitu? hahahaa... teringat pula kata-kata kau..
"mak nenek kau tak ajar kah?" <----ayat celaka kau..
hoi..nenek aku tu mak kau..ade faham? itulah..
orang suruh sekolah, gatal bercinta..
kan dah mengulang spm...haha..dasar bengap memang begitu kan?

sebab ape aku tulis kat sini? sebab aku tak boleh simpan dalam hati. aku malas nak pikir bende macam bodoh ni....nak-nak bende bodoh ni berkait dengan kau. ah! lagi malas. biar aku lepas kat sini.. biar semua terlempar melekat disini. kalau kau baca, ya..aku memang suka!

(maaf, entry ni bukan ditulis oleh tuan blog) <----boleh percaya ke ayat ni? hahahaha...orang bodoh percaya lah weyyy!!!

Ulasan

Kyuubi_85 berkata…
bawa bertenang. sbar2.. aku pcya pot ni bukan tuan blog yg tulis.. hahahaha
ubi berkata…
npe yg emo pulak nie cekgu..?
kes adik da settle?hehe
chekgu Moe berkata…
kyuubi...hehehe..biar jahat kat sini je..=) biar serabut di blog je..=)

ubi...manusia tak terlepas emo ni...nak wat camne...huhuhu..
adik masih di pasar borong...=) dia ok kot..=)

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?