~we have been together~

umur belog saye

Daisypath Friendship tickers
Tema Mistik Bhd.. Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, September 03, 2010

18 milimeter!

hehe..macam gini lah gambar scan tu...=) kecik je...18 mm...=) tapi jantung dia kemain lagi kencang! Alhamdulillah...=) membesar dengan sihat bayiku ini..

hari ni penat sikit. sakit belakang tak payah cakap lah. dahaga terasa nak minum je air paip bila amik air wudhu..huhu..nasib baik iman di dada kuat lagi..hehehe

mata terasa panas je ni. ade sejam lagi nak berbuka. hari ni berbuka kat luar. seriyes tak larat. berbaring je ni..tak seronok la macam ni.

oh, sebenarnye, aku pegi check up hari ni untuk 1st appointment aku. sekali doc tanye aku. awak takde alahan ke? ape2 masalah?

takde.

ish, biar saya scan lah dulu ye. sebab haritu tak nampak. takot takde isi pulak....(sebab aku wat UPT test kat klinik lain)..jadi dia merasa sedikit musykil la..

sekali scan...taddaaa~~~ huhu..terus aku nampak..doc pun tengah kelam kabut dok carik. hehhee..

awak nak dengar jantung dia?

nak!!!

dup dup dup dup!!! duuuuppp!! (tu bunyi aku tergelak..hahaha)

laju gila jantung dia...ahli sukan ni..hehehe..

lepas borak2 dengan doc. aku buat keputusan untuk check up kat klinik dia je. segala persoalan dah aku lontarkan. Alhamdulillah..aku puas hati dengan jawapan yang diberikan.

jadi, kepada yang mengandung, dan ada duit lebih untuk check up di klinik swasta, better dapatkan rawatan kat situ. sebab kalo pegi kerajaan pun, kita hanya jumpa nurse je. ini pendapat aku la..kalo korang ade pendapat korang boleh la share ye..=)

Alhamdulillah...tak sabar nak tunggu perkembangan baby bulan seterusnya.

ok.sampai jumpa lagi.jaga diri. jangan main mercun!

3 ulasan:

Teyn berkata...

awww... =)

bestnyaa... ^.^

tahniah2

Anne Boleyn berkata...

huhu ape2 sakit pon kak klu berkemampuan better gi swasta. puas hati. btw, mesti tak sabar nak tunggu baby lahir kan. :)

p/s : jom join slot Bingkisan Salam Syawal kat Redmummy.com jom? Anne Boleyn dah join.. check my latest entry kay.. :)

chekgu Moe berkata...

teyn!! hehe...tq my dear!! =)

anne~ yuppp..betui tu...=)

~kawan-kawan blog yang comel dan hensem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign