sebab bola

patutnya malam ni gerak balik ke kl. mahu ambil adik di klia esok hari. tapi mungkin bertolak pagi sebelum subuh sebab ibu mahu menonton bola malam ini, di risau tak dapat tengok bola kalau gerak ke kl hari ini juga.

p/s ingatkan encik suami yang gilakan bola. ibu pun terlibat sama. haih~
aku lah driver pagi esok ni. T_T

Ulasan

suzzsuzie berkata…
brutal punya ibu....haha
LORD ZARA 札拉 berkata…
he he he~

bola itu bulat~

(selalu juga berjaga untuk menonton bola)
chekgu Moe berkata…
suzzsuzie~ hehe..dia memang brutal...nak2 time dia drive...

qiefly~ hehe..yupp..mama dalam dunia kan memang terhebat..=) orait. thanks ya

lord zara~ haah..bulat dan berpusing, hehehe

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?