kene tinggal

beberapa jam lagi nak terbang. sume dah kemas dalam bag. satu bag je. hmm. dalam dilema nak tinggalkan budak 2 ekor tuh. agak2 ok ke tinggalkan 3 hari ni. dorang pembersih sikit, kalo toliet dah penuh. sanggup dia tahan sakit perutnye itu. ish! harap2 oklah. makan pun tak berkira. hmmmm...

bukan ape, sebelum ni, gegirl dan adik suke makan wet food, jarang nak makan biskut. memang demand sikit. selalunya rebus ikan untuk dorang ni. suke sangat. sampai tulang pun tak tinggal! biasenye, kalo balik kampung, akan bawak dorang sekali. tapi kali ni nak jalan jauh..so, tak boleh la...

adik pulak jenis nak keluar rumah je.. risau kalau dia terkeluar dari rumah. dah la jenis tak tahu carik jalan balik. adik...adik...
macam pagi tadi, gegirl dok bising2. rupanya, adik dah keluar pegi jalan2 tah ke mana. bila aku panggil nama adik, dengar sayup2 suara dia. oh...nasib baik ada, cuma adik tak tahu jalan balik ke rumah. dia kompius rumah kat tingkat bape.. ehehe.. maklum lah ruamh flat. lebih kurang sama je kan. =)
kesian kat gegirl dok mengiau carik adik. baik sungguh si gegirl ni... -_-



gegirl suke kaco time2 ber FB, blogging~ dia memang pendengki...hehe...


alamak, gamba gegau (slanga melaka) pulak. hehe.. adik yang dulu gemok, sekarang kurus dah..siannn..


kepada adik dan gegirl, jaga diri kat rumah bebaik k. elok2 tau. kunci pintu. kalo ade stranger, jangan bukak pintu. avoid strangers tau. hehe. mama luv u!

ok. papai~

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?