budak botak


semalam jumpe budak kecik nih. oh sangat geram.
 mama dia name irda, aku panggil kak irda lah. suaminye abg kimi.
happy couple dorang ni.
budak kecik yang botak ni, pegang macam mana pun, dia diam je.
tapi semalam tatau dia menangis sebab ape. lepas aku bisikan kata kata ini..
"laa ila ha illallah..muhammad rasulullah..."

mungkin aku nasyidkan mendayu2 kot. huhu~ -_-"

nama dia Fauzan Hafiy.
umur 4 bulan kot. tapi badan dah keras dah. pandai lak tuh. hehe.
minuman peberet, opkos la susu cap gantung kan. haha.

tu dia..
ni bukan budak kecik tadi, ni bapak budak. single lagi ni. sape nak leh roger i. hahahaha~
ya ampunnn..
jangan marah yeww~~

tu baju ijau, match maker aku n encik suami. =) tapi sayang seribu kali sayang.....~
nama dia abg jad.
baju merun tu, abg bub. keeper paling berjaya tau. susah nak bolos. tapi kadang2 bolos jugak beliau.

* yang pakai cap tu single gak*

kat belakang sana tu patutnye nampak, tapi dalam gamba ni tak nampak pulak, ade noraniza idris. kenai dak?
tak kenai...? lantak ang la... hak hak hak..

p/s; lawa gak noraniza idris tu secara live. tatau la kalo mate aku yang rabon ni.

* haaaii..manisnye laki aku*
sebelah beliau, abg cak own. dia aku tatau status. hehe.



* mende lah dok bincang tuuu*
thanks abg jad, i tau u snap gamba nih. sori aaa, camera i cabuk je. hik hik hik.


*  motip ape tah ni*

semalam tak makan ape pun, rase tak sedap dalam tekak ni. euuww..
lepas tu tengok ang bub makan laksa. dia kate sedap.
hoh~ nasib baik laksa tu tak sesedap kat Riang Riang.

ok. esok nak pegi kenduri kawen. nak balik ipoh. tapi...


-_-

Ulasan

Yam berkata…
eh..mcm kenal je baju hijau tu.
hoho rohaizad si paparazzi..~
mOLLie berkata…
hahaha.. haah..hehe.
iedayah berkata…
alor tomei2..
mOLLie berkata…
tu la..pandai dia nihh..

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?