belon panas datang lagi~!

yaaa~
tahun lepas pun ada belon yang panas ini..tapi tak sempat nak p tengok..siyes tak ingat kenapa..tapi memang tak sempat nak join event ni...hohoho~~ kebetulan pulak..makkk aiii~
seronoknye, esok ibu dan adik2 akan bertolak dari ipoh ke serdang..hoyee hoyeee~
so, bawak dorang g sini lah nanti...
bermula 18 hingga 21 mac 2010, pesta belon panas kembali lagi kat putrajaya..
ni websitenye..sila lah klik ye.. BELON PANAS 
macam2 event ade..antaranya helicopter ride okey...oh~ berapa fees nye tak tau la pulak...nak naik heli maybe book dulu kot..ape2 pon cek web tu dulu..banyak info dah dorang letak dalam tu...tak sabar nak tengok belon bentuk gajah tu...hehe..tahun lepas punye...
kalau tahun lepas, yang nak naik belon panas boleh naik, tapi ade had masa..dari 8.30 pagi - 10.30 pagi...tahun ni tatau la...hajat terlalu besar nak naik belon panas ni...tapi buat-buat pendam je la dulu..takut tak kesampaian.. harap2 tahun ni lebih best la... mengikut website belon tu, hanya 5 belon panas yang boleh dinaiki oleh umum...so..bayangkan je lah...bape kerat je pon yang boleh naik belon tu....jadi simpan je angan2 tu dulu..kalo dah namenye rezeki baru la boleh naik...
ape2 pun, standby bateri untuk kamera, nak shoot banyak gambar nihhhhh~!! fyi...aku pakai cam digital saje..bukan yang besar gantung2 kat leher tu...itu tahun depan aku grab...hehehe~ kumpol duit yang asek abes je nih dulu...
ape2 pon...harap2 ibu selamat sampai esok....hoho~
kene pk nak masak ape la nih...aku ke masak? macam nak suruh mak aku je masak..hehehe...

jom p naik belon~!

Ulasan

mOLLie berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ilyia nur ab rahman berkata…
ooo..dcni rupenye utk komen..molie wut dot byk2 lya tak pasan lak..bdw..lya g sabtu ni..harap2 dpt nek..tp tiket limited to 300 org jekn..arap2 de rezki..
mOLLie berkata…
tu la...molie nak p pagi2..lepas subuh...haha..sbb tiket dijual setengah jam before nek belon...molie pon nak naik...hehe~
Marsha berkata…
Molie...ada award kat blog akak. Nt amik ek..TQ!!

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?