isnin yang kedua

fuhhhh~
last monday, lapor diri..it was like...what?? me? late??? haha..padan muke ok..saye lewat hari pertama kerana saye tidak tahu pekan kecil itu akan jem pg2..sebab..disitu...ade sekolah 1 malaysia..huh~
ok.terlepas perhimpunan yang pertama...T_T
then, kene start masuk kelas ASAP...relief pon memang perkara wajib lah..1st time jumpe students..huhuhu..debar..dupdap..dupdap...tapi end up...macam best~!

ini adalah isnin yang kedua.
oh~ isnin takde kelas mengajar..but, WAJIB ade ganti class..takpe...takpe..=)
tadi, saye buat game main cube yang ade colour2 tuh..
irfan, haziq dan amirul (kot?)...dorang selesaikan cube tu dalam mase less than 10 minutes..fuh~
baru form 1 tu...
pastu dah main sangat sampai kelas bising, ape lagi, tunjuk la kuase ni..rampas cube tu...dahh...menangis pulak....adehhh..
ok..ok..
harap minggu ni lebih banyak perkara best! esok jaga budak2 berlatih sukan..
chiow~!

Ulasan

Leen Abdullah berkata…
kak molie,form 1 ke @ standard 1... heheheheh
Leen Abdullah berkata…
kak molie form 1 ke @ standard 1... hehehehe...
mOLLie berkata…
leen, form 1...=) hehe
Leen Abdullah berkata…
ooo ok... seb baek,kalu standard 1 nnt mesti ade yg cakap camni"cikgu,sy nak uk uk" hehehehhe.. k,la.. gud luck cikgu molie..

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?