Catatan

Tunjukkan catatan dari 2010

doktor dan bayi saye yang comel... :)

Imej
salam semua...! mesti semua dok tercongok depan TV kan? maklomlah, final bola malaysia bertemu Indonesia.. Alhamdulillah.. Malaysia masih lagi mendahului...  nampak Malaysia macam goyah sikit, macam tak yakin nak pass bola.. wala ape pun, FAHMI tetap mannttooooppp!
good keeper lah!

oh, sebenar nye nak kongsi pengalaman scan 4D dengan mommy-to-be di luar sane.. hehehe..
ni first time pegi buat 4D, sebelum ni hanya scan 2D je.. ala..gambo yang hitam putih tuuuu...
kebetulan pulak, suami tak sihat, jadi bawak ke klinik selepas balik meeting dari sekolah tadi.. (penat nye pegi meeting!)

lepas dah dapatkan rawatan untuk suami, kami ke klinik jameaton yang terletak berdekatan Equine, Seri Kembangan. untuk pengetahuan korang, doktor Jameaton ni tersangat laaaaaa sempoi orangnye.. :) rase seronok kalo jumpe dia.. kadang-kadang berborak entah ape ape je dengan dia..

tadi masa scan baby, dia tanya nak tengok jantina ke nak tengok muke baby? aku dah tentu nak tengok dua-dua la kan.. ehheehe... …

pernah sampai di Ban Pecah tak?

Imej
salam semua!

wah.. ade ucapan permulaan pulak hari ni kan.. :) owh.. mesti mood sangat baik hari ini. hehe.
ye..akan dikongsikan nanti.. perkara yang baik baik kongsi kan.... =)

hujung minggu yang lalu, aku berpeluang balik ke rumah ibu di perak. balik pun pada hari sabtu. jalan tak jem, cuma ada lah kereta yang pemandunya tak reti reti nak duduk lane kiri kan kalo dah bawak macam siput tu... adei  (=.+)

sepanjang perjalanan, belum makan lagi, jadi berhenti sekejap di rnr sungai buloh. beli jagung rebus manis tu (sweet corn)... (peberet time mengandung ni) dan waffle...nyummy~! sebab aku yang drive, husband kepala tengah tingtong~ jadik perasaan nak makan jagung rebus sangat lah berkobar kobar dan memberontak!

jadi aku mintak suami suapkan sikit. masa mula-mula suap ok lagi...
kemudian..perjalanan menjadi perlahan.. nak kata ade eksiden, kenderaan bergerak ok je...
aku pun follow la kereta kat depan dengan penuh berhemah. dan masa tu teringin nak jamah jagung rebus tu lagi sikit.. mu…

gelagat penonton di rumah~

Imej
haihh... dengan air kopi putihnye.. (maklom la kat ipoh kan?) aku sorang je yang tak menjerit..
penyokong paling fanatik kat rumah ni..
MAK aku.. Laki aku.. Adik pempuan aku.. (doctor pon minat bola rupenye..) adik-adik lelaki aku~~~~
anak aku dalam perut nampaknye dah tido kot.. senyap aje.. siang tadi dah pegi shopping bagai.. sampai merajuk si buah hati kerana kelaparan.. hehe. maafkan daku sayang!
buat adikku cayang~ thanks bebanyak sebab belanja banyak baju tuk maternity.. fuhhh~ gile kau.. sampai 5 helai baju dia belikan.. bertuah sungguh dapat adik macam ini... mungkin ini yang dikatakan what u give u"ll get back~ hehehe.. jangan jelos ye... =)

bila bola habis ni, mahu berangkat pulang ke kl semula.. doakan perjalanan kami selamat yea..
result bola malam ni tatau lah~

penyokong pulak sibuk main lazer... ntah pape..
dah name penyokong, dok diam-diam je laaaaa~

pernah minum coconut shake?

Imej
nasib baik ade buah kelapa sebijik kat rumah... dah lame teringin coconut shake..dulu macam nampak ada jual kat gerai depan pintu utama Uniten.. tapi dah takde..
jadi terpaksa lah memaksa suami yang sedang bercuti dirumah ni mengopek kelapa... =)

yeay!

berjaya..!

suami pun senyum je.. sebab ni kali pertama dalam hidup dia menikmati coconut shake ni... haa.. baru tahu minuman kebiasaannye pemes kat pantai timur ni sangat lah sedap!

nanti nak beli buah kelapa, dan buat coconut shake lagi~~

korang pun cuba lah~
ni aku letak camne nak buat...

coconut shake:

kelapa muda (air dan isi)
gula secukup rasa
ais

bahan diatas dikisar guna blender yea..
korang akan nampak air akan berbuih, sebab gas dalam air kelapa tu la.. bukan sebab kelapa dah rosak.. jangan risau...

masukkan aiskrim (vanila yang paling best) dalam gelas,
tuangkan air yang dikisar tadi..

okay sudah siap~

=)

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

Imej
haa... ingatkan susah sangat nak ganti balik bende alah yang rosak ni... rupenye sekacang tanah jerr~
ini lah penangan bila tak tahu nak buat ape lagi kat rumah ni... maklom lah.. baru berdua.. kang tahun depan dah masuk bertiga... tak tahu lah ape nak jadik dengan blog ni... hehehe..=)

 okay..inilah tempat pasang plug yang dah terbakar tu... sebenarnye dah lame rosak, start kami mula masuk rumah ni... tuan rumah kate tak rosak..padahal rosak jerrr! masuk tempat plug ni dah yang ke 3 kot bende rosak kat umah ni... biar lah... jaga lah mane yang kami boleh jaga.. tuan rumah macam tak bape nak amik tahu je.. sedih juga seposen dua...
 gambar dari kamera telefon tidak memuaskan. tak dapat tunjuk kat korang tang mane yang melt (cair) tu. nasib baik masa mak aku guna, dia sedar....kalo tak....fuhhhhh~
 dari pandangan depan kesisi sikit, nampak tak? kotak yang berlubang belah kanan tu nampak terbakar kan? memang dah terbakar pun! masa mak aku sedar, plug tengah berasap.. fuh! bahaye beb!
 dok r…

kasih sayang itu sangat kuat!

Imej
korang tahu tak?
kasih sayang antara kita semua ni sebenarnye dah ada... cuma perlu dipupuk agar sentiasa berkembang, biar mencurah-curah gitu~

kasih sayang kawan-kawan kat blog.
kebanyakkan kawan-kawan di blog semua adalah bukan kenalan sekolah, hanya di alam maya ini sahaja. tapi boleh ada ikatan kasih sayang seperti dah lame kenal.. padahal langsung tak pernah bersua muka.. hanya melihat gambar dan membaca kata-kata di ruangan komen.. yang penting hati itu ikhlas untuk menjalinkan persahabatan, bukan saja suka-suka komen (tapi kadangkala ada jugak aku buat) hehehehe..

kasih sayang kawan-kawan kat FB.
kalo FB lain sikit, sebab kawan-kawan tu bercampur baur.. ade yang dari sekolah rendah, satu Uni, sedara mara pun ade sekali.. jadi lain sikit la... ade jugak kawan-kawan kat FB langsung takde tegur.. padahal, kawan satu sekolah tuuu.. baik kawan-kawan yang memang tak pernah kenal langsung, sekurang-kurangnye ade gak bertanye kabo..ade yang cuma tambah kite sebagai kenalan untuk meramaik…

uwaaaaa.. sakit leher... :(

sebenarnye dari semalam lenguh-lenguh kat atas leher ni... lepas zuhur tidor kejap dengan gegirl... pukul 3 lebih baru terjaga... bila bangun tu rasa lenguh sangat leher.... tapi abaikan...
buat keje macam biase.. kemas2 rumah, masak..

bila malam... tak boleh nak tidur... sebab lenguh kat leher ni merebak ke bahu... huhuhu.. sakit sangat... so semalam aku tidur-tidur ayam je... waaaa~ nasib baik cuti sekolah!

pagi tadi, sebelum subuh dah terjaga... nak angkat kepala, ya Allah...sakit sangat-sangat... ambil wudhu', tunggu azan subuh habis, then terus solat.. lepas je bacaan surah abes, nak ruku'.. menjerit aku! sakit...! tak boleh ruku'...=(

suami terjaga, dia suruh solat sambil duduk... masa nak sujud... tak boleh jugak... sakit jugak... rase nak menangis sebab tak boleh nak solat.. :(
nak angkat lengan tinggi sikit pun sakit... nak toleh kiri kanan kene gerak perlahan.. macam robot habis bateri... huhuhu...

tenangkan diri kejap... buat senaman sikit.. lentur-lenturkan ba…

jiran

syukur Ya Allah.. baby sudah 6 bulan 2 hari dalam kandungan.. :) bukan main menendang lagi dalam tummy mommy ni haaa~

oh ye, weekend sangat penat, sebab berjalan aje keje mommy ni.. seminggu yang lalu ibu dan adik-adik datang ke rumah. rumah sangat meriah. tapi ade gak bende yang tak best berlaku.. yang tak best tu buang jauh-jauh okay!

owh, semalam last exam spm! fuhhh~! budak-budak siap buat countdown.. mau mengamuk ketua pengawas! haha

balik dari mengawas, dapat msg dari kaklin, alhamdulillah, kaklin dah selamat bersalin dan dapat baby boy! hoyeahhhh!! serunutnye~~ nanti nak pegi melawat!

sampai rumah, park kete dulu, alihkan kete satu lagi. dan masa nak masuk rumah, tibe-tibe...

jiran : dik... abe ado...?
aku: takde, dia belom balik...kenape ye?
jiran : oo.. gini... bini abang mengandung... dia alah sikit dengan kucing.... kucing adik tu tarik banyak kucing lain datang sini laaaaa....
aku : ooOooooOooo.... (dah tu aku nak kene buat ape...?)
jiran : bukan ape, dah muntah-muntah da…

nak tahu sesuatu yang menarik?

pagi tadi dapat gak tengok siaran ulangan TV animal farm kat chanel ONE HD... hanye yang pakai estro beyond dan tv yang ade HD akan dapat saluran korea tu. hehehe.. cepat-cepat tukar okeyh!

kisah pertama pasal Sumy, kucing betina yang ada anak kucing yang sangat kiut miut~! Sumy asek kene serang oleh dua ekor anjing yang juga peliharaan tuan Sumy tu..lupe nama anjing tu.. tapi anjing tu takde la nak cakar ke...gigit ke....cume akan menyalak je.. sumy lak yang bertindak lebih agresif.....

rupanya... mase anjing tu mula-mula datang rumah tu, sumy adalah binatang pertama yang duduk situ, jadi sumy rasa terancam dan gigit leher salah seekor anjing tersebut. ye la, masa tu anjing tu kecik, sumy besar, bila anjing tu besar, saiz sumy pun same je...huhuhu..kesian..

puas la tuan rumah yang dok bela binatang ni buat untuk satukan dan baikkan kucing dan anjing tu... jadi TV animal farm yang rungkaikan masalah tersebut...

anjing dan kucing mempunyai perlakuan yang kelihatan sama, tapi bila ditaf…

H.A.T.I.

Imej
tengok. dah terkeluar hati tu... takpe.. lepas ni hati tu akan baik balik..

kenapa tak boleh baring sebelah kiri?

yelooow~~~~

haish.. sekarang ni dah nak masuk 6 bulan kehamilan.. (lagi 5 hari sebenarnye)
nak buat bende dah kene slow and steady..kalo tak.. tegang semacam kulit perut..hehehe
bila dah baring, nak bangun balik...adoi mak~~~~ hehehe..
so far, aku baring sebelah kanan je.. memang tak selesa kalo baring seblah kiri..
adakah sebab organ perut dihimpit bile baring seblah kiri? (kes makan banyak la nihh)
entah...nanti tanye doc.. selalu lupe je nak tanye doc ni..hehehee..
kadang-kadang, kalo encik cayang ade, dia yang angkatkan perlahan-lahan.. ala...kuat mana la kudrat encik cayangku itu~~ =)
tu baru bab bila baring...belum bab masuk kua toilet. huhuhu~

kalo tetiap malam aku akan ke tandas (mase tengah syok tido la) paling kurang pun 2 kali..
sampai kadang-kadang, encik cayang asek terjaga dengan kehilangan aku.. hehe..
selalu pesan ngan aku, jangan lupe bukak lampu toilet tuuuu... ini tak..bergelap jerr!
malas nak on off lampu.. bukan gune lame pun kan? heheehe..

sekarang ni.. baby da…

baby sudah 22 minggu lebih dan masa untuk membelai encik ramos!

Imej
what a hectic day!
phewwww~~~ mengeluh panjang i~~

semalam, pegi check up baby.. ingat kan dah dapat tau jantina.. sekali baby kepit-kepit pulak... adoi...
maka hampa lah mama dan papa nye... baby kami pemalu orangnye..hehehehe..

alhamdulillah, baby sihat. berat baby 500 gram lebih. kelihatan macam sempit je dia duduk dalam rahim aku.. nampak kaki dia dah mengadap ke kepala.. hehe.. dan masa dok sebok-sebok nak tengok anu, sekali baby menguap.. nampak lidahnye yang kecik itu.. Ya Allah.... kagum!

berat aku pula makin bertambah, sebelum ini 47 kg, selepas ditimbang untuk bulan ini, beratku 50.5kg. wahahaha.. nasib baik buat check up kat private, jadi tidak dimarahi oleh nurse atau doctor, cuma doc mintak minum air masak banyak-banyak... baek lah doktor!

dan kali ini, aku diberi ATT, suntikan tetanus.. apa tujuan suntikan ni? setahu aku, tetanus ni untuk elak kancing gigi (kot)... jadi, kite kan banyak gune barang yang entah apa-apa, kebersihannya tidak dipastikan baik atau tidak.. jadi…

tahniah!

Imej
takmo tulis. penat. tahniah buat sahabat ku!

kalau orang bagi, kite amik, tapi jangan kite main amik jerrr~

zaaazzzz~~

tetibe nak tulis kat sini sket..
orang berbudi, kite berbahasa, orang memberi kite merasa.. okey~

kalau orang bagi, kite hambik.. hambik je tau.. kalau tak nak takpe, boleh tolak..
tapi mak aku dah pesan awal-awal..
kalau orang beri, kite terima je walopon kite tanak...
takot nanti orang kecik ati ngan kite....

tapi, kalau bukan barang kite...
jangan la main hambik je kan...
jangan la suke hati je buat harta koleksi peribadi sendiri...
dan jangan la buat cerita kedai kopi~
abes ko kona sana sini.... kesian jek...

kecuali~~ itu harta ko gune duit ko sendiri..tanpa pertolongan DUIT sesiapa...
okay?

kemudian... nak mintak tolong sangat-sangat jangan la nak diungkit ape orang tu dapat, ape yang orang ni ade..
kene la ungkit ape yang AKU (bace: diri sendiri) DAH BERI... rasenye macam selalu je meminte kan..kan kan... =)

macam -macam lah hai~~ susah gak nak tegor.. kang tegor lebih lebih jadik lain pulak kan...

so.... ade aku kesah...? haa..
jangan sampai aku isyhtihar perang su…

kawan baek saya nikah hari ini!

kan best ade henpon canggih!
dapat update blog terus dari henpon kan kan kan~!

oh, baru siapkan touch up manik kat baju nikah kawan ku
tengahari, lepas zuhur dia akan menamatkan zaman dara nye~~~

pewwittt!

semalam pegi MAHA, naik traktor tu, dah macam kambing masuk kandang je aku tengok..hehehhee
sungguh tidak seswai untuk ibu mengandung!

okey~
nanti upload dengan gambar nikah yang best2~

SPM oooo SPM

Imej
Assalamualaikum semua!
dan selamat sejahtera~~
hari ni hari ke 4 SPM berjalan.
walaupun baru 4 hari... terasa macam dah jaga 2 minggu dah~
Alhamdulillah.. hari ini, paper math habis awal, tengahari, tapi sampai di rumah tetap pukul1 lebih juga... ke sana sini dulu menyinggah...begitu lah..

masa jaga exam tadi, kesian dengan pelajar yang tak cukup masa untuk menjawab soalan... tapi apakan daya.. tak adil la kalo aku bagi masa tambahan...kecuali kalau mmg semua tak siap...ini ada 2-3 orang je... tu la.. ingat matematik ni ape? main kira-kira je ke? matematik pun macam disiplin gak..nak jawab kene tahu uruskan masa..jadi belajar matematik bukan sekadar kira-kira..okey~?

esok aku akan jadi guru pengiring, akan ke bilik kebal mengambil soalan... esok soalan Pendidikan Islam 1 dan 2, pendidikan moral. jadi, esok pun akan balik awal sedikit..boleh la berehat..
ingat jage exam senang ke? duduk-duduk? oh...tidak ok.. mahu berdiri tu sejam juge..kalau paper nya sejam..kalau yang 2 jam 30 mini…

kisah Bob, Si kucing jalanan yang jiwang

Imej
Bob, kucing yang mula-mula dating ke rumah aku sejak aku pertama kali masuk ke rumah sewa baru. Bob ni suami aku yang namakan, katanya sebab bob nampak macam gagah...hahaha..gagah la sangat si bob ni kan... warnanya putih, bertompok hitam.. pada mulanya aku panggil kucing lembu...sebab macam lembu new Zealand tu ...hehhehe...


Pada awalnya memang si bob ni langsung tak boleh disentuh. Hanya boleh dilihat je dari jauh...tu pun kalau kita bagi makanan, dia datang bila kita dah tutup pintu..punye lah penakot bob ni haaa.... ada lah dalam beberapa hari, suami aku Berjaya pegang dan usap kepala Bob ni... manja kauuuu~~ memang sangat manja... kalau korang dengar bunyi dia mengiau.. rasa mahu saja lempang bob ni...huhuhu...

Sejak dari hari tu, bob dah jadi salah seekor kucing belaan rumah, Cuma dia hanya akan datang untuk makan je. Memang dia tak de membuang ke, ape ke kat rumah aku..alhamdulillah... bob ni mula-mula macam kene buli jugak dengan gegirl...tapi lama-lama dah jadik geng dah... s…

sudah mula kerap makan dan salam aidiladha!

Imej
bangun pagi-pagi... aku rase macam sepi semacam jek... rupenye sebab tak balik beraya... biasa akan
*snap sebelum menambah kali ke 2* balik kekampung... tapi nak buat macam mana, tahun ni...aku tak diizinkan Allah untuk balik ke kampung.. yang paling syahdu, mak aku dok rumah dengan ayep aje.. adik-adik yang lain pun tak dapat balik beraya..memang sadis gile!
*pulut kuning tak berapa nak jadi*  jadi, aku ke dapur dan sediakan apa yang patut.. ini kali kedua aku beroperasi membuat rendang ayam..kali pertama macam kureng je....hehee... kali ke dua...Alhamdulillah...sehingga menjilat jari kau! dan aku ingat, menanak pulut adalah kerja mudah...ohhhh~~ tidak...hasilnya lembik sedikit pulut kuning aku...tapi takpe...masih sedap bila di makan bersama rendang ayam~ sungguh, tak tipu!
gini lah rupenye rendang ayam ku... masak beberapa ketul je, tak sampai separuh, nasib baik ada ayam..boleh la jugak buat2 macam beraya kat rumah ni...

sedang menikmati pulut, sahabat aku call, beritahu Bobo dah hil…

macam mana nak ke 100 yen

Imej
Salam semua! okay... aku update ni sebab ade yang bertanye macam mane nak ke 100 yen ni.. jadi.. korang tahu tak JJ equine park? dekat area seri kembangan/puchong.. nak mudahkan korang, aku dah google maps, dah tanda macam mana nak ke sana..  ingat tak kedai yang jual baju rm10 sehelai tu? aku pergi lagi keesokkan harinya.. jadi aku mula memilih dan belanja adik ku..=)
 ni baju aku...buat pakai mase perut dah boyot nanti..=)  ni pun sama..baju ni adik aku pun amik satu..kualiti memang ada lah! ni aku belanja adik aku...kirenye dia dapat 2 helai lah! hehehe.. comel2 je..=) kalau korang nak pegi, masih sempat tau...akhir bulan november dia tutup kedai...jadi ada seminggu lebih lagi...=)

kedai 100 yen yang memang menawan hati saya!

Imej
macam biase....bila ada masa terluang, dan ada benda yang nak ditambah, aku akan ke 100 yen ni...sebab barang-barangnya hanya rm4.90 untuk satu item. kira berbaloi lah...bende alah tu pun boleh tahan kualitinya..takde lah kite nak pakai sampai mati kan..tapi setiap yang idop pasti mati...eh...ke situ pulak...hehehe...
 bende warna hijau ni boleh digune kan untuk toss kan mee,sayur, apa-apa yang dibasuh, nak buang air yang tidak dikehendaki....apa-apa yang korang nak buat lah...hehe.. aku beli ni sebab memang takde kat rumah..maklom lah baru kawen kan... harta baru nak kumpul sikit2..tak berani nak dapatkan duit secara tidak halal macam sesetengah orang... sampai sanggup makan rasuah gitu....perghhh...mintak jauh la dari aku dan keluarga ku....
 ni buat menggoreng...al maklomlah..si suami suke sangat makan nugget, keropok..apa yang digoreng (risau aku bende yang berminyak nihhh~~) tapi sebab sayang, aku pun memang akan goreng sekali sekala...ikot perot dia lah...=)
 sejak kawen ni...ant…

rm10 sehelai

Imej
ni name kedainye...kedai ni aunty tu kate nak tutup sebab bankrap...memang pun...aku selalu pegi kedai 100 yen tu, kebetulan kedai baju ni bertentangan...memang jarang orang masuk kedai ni....tak tahu lah kenapa..mungkin saingan dari JJ sebelah sinun kot?

 ni antara baju yang aku rembat kat sane....beli buat baju tido...kalo korang rase mcm kiut, beli la..pakai ngan cardingan...boleh je...ade lagi baju kiut2 kat sane...tapi aku kene  beringat...tak blh shopping lebih2...walopon harga rm10 je...huhuhu

 baju ni pun sama..buat baju tido...tadi aku tak try pun..main agak2 je..memang ngam2 je dengan badan...baju yang 1st tadi je nampak ikot body sikit...tapi kain dia selesa...cotton ni...memang buat tido syiokkkk!!! rm10 gak!
baju ni macam sangat comel kalo pakai jalan2...pakai la inner atau cardigan...hehe..siyes..memang comel kau~
ni pun rm10 jugak... aku rase berbaloi sebab aku mmg nak buat baju tido...then buat pakai jalan2 dekat2 rumah je la...kalo kat kedai lain..rasenye dalam rm40 jug…

badminton dan kecederaan si agak boleh tahan

Imej
ala..saje je tempek sekeping dua gambar budak-budak ini... yang pertama tu pasangan bergu..seng ei dan jiun fai..sangat hebat! hehe.. dan baik...=)

gambar kedua..pemain single..injured pulak..tgh fight ni..main 3 set dah ni...tapi sayang..kaki pulak cramp...boleh tahan jugak si boleh tahan ni main...walopon dia baru berumur 15 tahun..rasenye kalo lawan dengan aku..mesti aku dah awal2 kene tinggal 5-21..hehe.. takpe..tahun depan cuba lagi!

dan hari ini sangat happy..kerana aku dah dapat gaji pertama ku! yeah..
simpan sikit untuk sambut baby lahir nanti... dapat lah pegi midval tengok ekspo barang baby...alhamdulillah..
oh, saje nak tanyang..hehehe..



hehehe... tu banyak tu sebab duit encik suami terus transfer dalam akaunku..akunye 4k je.. bank card dia hilang..kesian..jpn pulak tak siap2kan lagi mykad dia..sabo je la..takpe..save je duit tu dalam akaun ku..hehehe
terima kasih buat kak ila, kerani kewangan sekolah..akak memang superb la buat keje...memang cepat betul gaji kami masuk...sa…

teruja!

Imej
kemain lagi tajuknye hah.. ala..bukan teruja ape pun.. teruja dah nak cuti sekolah...yeay! best tau jadik cikgu ni walaupun masa persekolahan adalah masa yang sangat tak best bila ada perkara tak best berlaku. hehe
minggu lepas, aku berjaya menemani suami ke segamat. kebetulan aku memang cuti dan boleh la teman beliau..=)
memandu kesegamat melalui jalan lama...agak thrill buat kami berdua..ye la..dah la memang tak pernah lalu... jalan pun kejap ade papan tanda, kejap takde... main ikut gerak hati je..lalu jalan kiri kanan kelapa sawit, takde lampu jalan...hebat lah!!
perjalanan bermula dari exit tol kajang dan kami masuk ikot senawang. ikot jalan lama hendak ke tampin.. dan aku nampak banyak sangat gerai jual itik salai...malangnya tak sempat nak berhenti sekejap...waaa..,teringin nak makan itik salai tersebut!!! kene pergi lagi ni...
wah...pemandangan sangat indah tau mase lalu kat jalan kat bawah ni...bukit bukau.....hijauuuuuuu~~~
cantik kan pemandangan? sebelah kanan sangat cantik…