Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2009

her name is MOMO

Imej
ni lah dia kucing yg adik molie beli....ohhhhh~ sungguh cumel...
terase nak terbang ke sane untuk mengentel2 momo ini...
oleh kerana esok exam....kubatalkan saja niat itu....cewaahh~ poyo...

harap2 momo survive n hidup lame supaya blh balik ke malaysia yang indah ini....:)

Selamat Hari Raya

dikesempatan ini, molie n hubby nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin...tahun ni beraya kat ipoh...raye ke 3 baru bertolak balik ke JB...harap2 semuanya berjalan lancar....semoga tahun ini memberi seribu kemanisan di hari raya..cecewahhh! semua dah siap tinggal nak masak rendang je...seronot....!

okeh~ gudnite!

bertahan!

hai kawan-kawan! hehe sungguh lame tak update...sebok ngan kebun2 dan ayam belaan...sekarang ayam dah berumur lebih kurang seminggu...jadi kene gigih la menjaganya..walopon kadar kematian hanya 5%, tapi...kalo blh tanak la ade yg mati..sedih...sbb anak2 ayam tu sume kiut miut..:) 1st test baru je berlalu..sepatutnya dah lame..tapi lecturer baik hati jarakkan tempoh..lepas raya ni dah final dah..oh...untuk pengetahuan semua...sem molie just 3 bulan je...sekejap je..maklum la..kami ni produk2 instant, harap2 menjadi la..huhu pack memang pack...tersangat la pack..sampai kadang2 tak sempat nak study pun..tetiba dah exam..ade la seketul dua subjek molie kantoi...tapi akan daku pertingkatkan usaha ngan gigih lagi...:p minggu ni akan menjadi mimpi ngeri yang amat sangat sebab BANYAK GILERSSS kerja yang kene selesai kan b4 balik raya...betul la cakap org, program dpli ni memang rash..kalo tak ley ikut..memang semput la..ahad kene present plak..mcm micro teaching...bahan2 pun belum siap (bukan nak…