10 things i love about him



erm...sorry..update blog terus menerus...
oh...saYe betUL2 rEndU kan dia..
kenaPe..?

kalaU diRumah
beLiau sangaT KuaT menyaKaT saya:~
bila dok sorang2 ni..terfikir..,macam mana satu hari nanti..bila tiba saat PERPISAHAN ABADI itu...adakah kuat saye menghadapinya..
aaa..tanak pk...tanak pk...~

beberapa perkara yang saya rendukan dia...(padahal baru 12 jam berpisah ni)

1) suke geletek saye, bila saye kate tak suke, sebab geli (ade satu sampai menangis) dia akan cakap, setiap sentuhan itu ibadah..dapat pahala...,
2) bila sudah selesai breakfast@lunch@dinner@supper dia akan kemaskan sisa2 dan basuh pinggan mangkuk~
3) bila magrib, kalau pulang awal ke rumah, solat jemaah same2, kalau lewat sedikit, dia akan ingatkan waktu solat pada saya..erm..
4) saya basuh baju, dia jemurkan, da kering dia angkat, saya lipat dan same2 simpan elok2...huhu..saye sudah RenDu..
5) dia suka menyanyi..haa..dia guna melodi lagu dangdut ape tah..blablabla...tapi liriknya tukar kan ke.."mama yang cantik, papa yang gebu...blablabla.."...
6) satu lagi..baru perasan minggu ni...kalo dia penat sangat dan tido, dia boleh sleep walking...huhu..bahaye nih..bahaye..sekali malam2 tengah tidur boley plak keluar pegi dangdut..haha~ joking2..jauhkan la Ya Allah....
7) kalau saye memasak didapur yang cinonet tu..dia akan pura2 tanya..."mama buat ape tu...?" padahal dia tahu saye sedang masak untuk dia...(~ __ ^)
8) sekali dia mengadap main football manager (saye tatau game ape sebenarnye) boleh sampai tak makan...huhu..saye pon layan main ps2 sorang2..pastu bosan..ngadap FB pulak..hehehe..:p
9) dia suke curik selimut saya~!!!!!
10) kerana dia adalah DIA sejak 5 tahun yang lepas..sayang sangat2 kat dia...ohhh~

air mata nak menitis ni...baru tahu apa itu perasaan bila berjauhan..wahh...boleh ke dok jauh2 lepas ni?? erm...haihhhh~

sayanG..
jage diRi diSana ye..
kalo bOleh..carik la Line maxis tu..huahuahua..
ape daa UPM...anta g kursUs kat cerUk takde linE..
kang i g pasang Line 7 baru tau~!
cepat2 Balik~!

missing u...waaaaaaaaa~~~

Ulasan

zack zukhairi berkata…
so sweet...owh rasa nk kawen pulak. teett!
mOlliE berkata…
tq~
siyes..tibe2 rendu..
salu akak yg tinggal dia sorang2..
cepat la kawen..:) lagi seronok~
Syeeda Sobbihi berkata…
so honeybee sweet! semoga perkahwinan kalian kekal hingga hujung nyawa..
>syeeda sobbihi> thank u..doakan ya..:)

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?