.

malam ini, hanya bertemankan gegirl...tiada apa yang mahu dilakukan sebenarnya..siang tadi, habiskan chapter 3-1 resident evil...ahhh~ asyik mati je...kenape la susah sangat nak bunuh lelaki bertopeng yang punya bende hidup dibelakangnya itu??? ah...banyak kali dah repeat...last2, tak larat dah jari ini....
hmm...nak sambung main fatal frame II lagi la macam jem otak nak kene fikir, kat mane lagi tempat yang belum diselongkar....

hehe~ seronok sungguh tinggal dirumah seorang diri...rase seperti bujang kembali...:)
ala..sekejap je ni..nanti balik la si dia.. ke mana malam2 begini..? ade meeting dengan budak2 futsalnya...malas nak ikut, mati kutu nanti... lebih selesa di rumah..=)

kebetulan, semalam baru lepas berborak dengan ibu tercinta...banyak bende yang nak dikongsikan dengan ibu...tapi kredit tak cukup lak..haha..risau keselamatan ibu di rumah...harap2 tiada perkara buruk yang berlaku...selalunya, aku lah hero..kalo alang ade, alanglah yang amik alih tempat tu...

esok baru ade mood nak ke kelas..bukan sengaja ponteng..tapi malas! lagipun, belum start belaja lagi..masih dalam proses pengenalan...tempat pun masih belum ada untuk kami...

gegirl da mule mengiau... ajak tido lah tu... nasib baik ade gegirl...ade teman bila dia tiada di rumah..

ok. ~

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?