::::wishlists::::

erm...mama told me to make a wishlists (betulkan english saye kalo salah okeh)

erm..lagi 4 days nak tamatkan zaman bebujang ni..hehe..
sempat gak jumpe org2 penting sebelum status bertukar ganti ni..hehehe..
sebetulnya, org asek tanye..molie nak ape? hadiah ape nak..?
ngan mama molie dah mintak vios papa..tapi bak kate kinah..melampau lah tu~
so..tggl kenangan demi kenangan je la nak dapat vios tu (bajet dapat ke..?)

so..this is my wishlists for my wedding presents (~_^)

::peti ais:: dah dapat
::blender::
::set panggang memanggang::
::satu set pisau:: ye, molie gile ngan pisau ok.
::oven:: molie nak belajar baking..:) blh buat bisnes nanti
::microwave:: sape nak bagi nih?
::jam loceng:: sape bagi tu sila lah letak kat kad nama dia ek..bukan ape..nak say thanks.
::set memasak::
::mesin basuh:: tahap melampau dah kembali..

ape lagi ye yang orang bagi sebagai hadiah...?

::pakej bulan madu...?:: hahaha
::baju hujan 2 pasang same kaler::
::helmet pun 2 bijik:: hahaha..
::pakej buat bracess....?:: kahkahkah~

ape daaaa..mengarut la nih...
this post just for fun okeh...but this is my wishlists...siyes la nak cari after married ni...
pastu..berfikir..bile nak g jalan2 tuk honeymoon...mayb kami akan melihat bulan dan bintang di langit nan tinggi dari tingkap rumah tinggi itu...masing2 sibuk...aaaa...dah hilang inai di jari baru blh jenjalan...(tahun depan la tuuu...)

ape2 pun...doakan hubungan dan ikatan perkawinan ini diberkati..doakan utk kebahgiaan kami (cewaaaah ayat)...cik molie akan bertukar ke puan molie...walopon jadik puan..nama molie tu..mcm tetap nampak muda..versi perahsantan berlaku lagi~

oklah..hentikan sume ini...

sape yang nyampah bace ni...wtf (mama aja..hikhik)

p/s: who cares..?.hehehe..:p

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?