status terakhir

selamat pagi.

pagi2 saya sudah mengadap...haha..
hari ini hari terakhir saya menggunakan panggilan CIK..hehe
semakin dekat, semakin kalut ngan persediaan untuk hari esok..
inai pon saya tak g beli lagi...saya pening dah ni..

semalam, saya balik, ada banyak sangat bunga hidup...
oh...uncle seblah bagi...jiran saya ni menetap di cameron, smlm dia dtg sbb nak bagi bunge..
terima kasih pakcik dan makcik yang jarang2 saya temui itu.

kerusi pelamin pulak, mcm cacamerba..tapi asalkan ade..sudah cukuplah...atau mak saya nak g tukar balik kat kilang jati kawan dia tu..? (promote kat sini..)

dan semalam jugak saya dah pegi try baju dan amik semua aksesori yang dorang berikan..pastu ngade2 nak tambah itu ini...duit pun keluar lagi... (T_T)
alamak! tanjak tertinggal..haha..takpe..esok2 la amik..keris yang saya dapat..alahai kuntutnye..saya ingat nak guna keris betul...demandnye saye...ahaks~

semalam lagi, khemah juga sudah dipasang..kesian tgk mereka memasang dalam keadaan hujan renyai...takpe pakcik..duit masyukkkk~

hari ini, mereka2 yang terlibat dalam aktiviti penukaran status ini akan memulakan perjalanan...dari johor dan terengganu..jauhnye sedara mara saye... (- -'')

adik2 saya masih tidur lagi ni..sian dorang..banyak dah dorang tolong saya..takpe..nanti saye belanje..:)

semoga majlis ini diberkati dan berlangsung dengan baik sekali.

kepada kwn2 yang tak dapat datang.. takpe la..hari ini hari saya..besok hari awak...ehhh? bukan2..terima kasih ye..hehehhee...~

Ulasan

Acai berkata…
Tahniah awak, semoga semuanya berjalan lancar ye..:) selamat menghadapi alam baru dan stage seterusnya dalam hidup awk..:)
f@nna berkata…
semoga dirahmati and diberkati cik puan molie hehehe..esok dah title puan sajo ;p
ARm Myopia™ berkata…
syukur alhamdulillah (*iklan hai o -bio aura). wakaka.

yaa today si ur day. sok lusa sapela kn. congrato mollie. dr last year knal mollie ni dari tunang je.

alih2 nk kawen da sok.

muga kamu bahgie ye. kalo mollie kt upm nnt leh la jumpe ke.
mOlliE berkata…
acai: tq acai..doakan kesejahteraan rumah tangga kami..:)

fanna: thank you dear for coming n wedding present!!!sangat suka!

am: mane hadiah??
f@nna berkata…
hihii welcome! bagus la suke heheheh...mane wedding picturee nak tengookkkk ;p
mizzbutterfly berkata…
saye plk yg berdebar bace mende nih...huhuhuhu sedih pun ade...

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?