ucapan selamat


tahniah kepada kaklin,
sekarang status dah bertukar dah..
meriah jugak suasana kat dewan semalam..
wahhh..konvoi saga lagi tuh...menarik2..

semoga kaklin dan suami hidup aman damai ye..
jadi pasangan yang bahagia ke akhir hayat..

saya akan ikut jejak langkah kaklin kurang dari 2 minggu lagi..

tahniah buat kaklin & suami


p/s: kucing saye siap makan kulit telur pindang tu...sedap sangat kot..hehehehe..:p

Ulasan

orangorang berkata…
aik...ada saya di belakang. cmne blh x perasan mollie ni??
mOlliE berkata…
huhuhu..

molie invisible la akak..huhu..:P

saye pon tak perasan akak time tu, bile tgk balik br perasan..

:)
Acai berkata…
huisskk, sy lagilah tak perasan korang semua,ahhahaha..:) sbb tak kenal kot..:P sy pembantu OP pada hari tersebut..

Oh ya, selamat pengantin baru ye mollie, semoga kekal berbahagia hingga akhir hayat,amin. sapa jadi OP majlis nanti? manalah tau kenal photog area ipoh sana,hehe
mOlliE berkata…
ooo..hai acai..hehehe..
time kasey, saye amik kakak member...hehe..penah nak amik membe kat flickr, tapi bajet lari lak..may b pas kawen nak shoot kat ladang upm..hehehe..

saya amik http://azimfoto.fotopages.com

tinjau ler..:)
Acai berkata…
Ya Allah, tu member sy tu mollie :) keciknya dunia..waaaa, bagus2..dia memang bagus gak tau..:) apapun jaga kesihatan sblm majlis tu..jgn terlalu penat, nanti nampak sangat time majlis..kat gambarpun nampak eye bag je,hehe..
Acai berkata…
Eh eh, pas tengok fp dia tadi, sy silap orang daa..nama sama ngan member sy..:P tapi he's good photogrpher too..:)
mOlliE berkata…
hehe...oohh..igtkan dah betui dah tadi...takpe2..

bak kate acai gak...kualiti gambar bukan pada gadget yg digunakan...tapi hasil tu sendiri..

:)
snm berkata…
molliee!!!
kaklin br baca ni. thanks buat entri ni :P

penat x hilang lg tau smpi skrg :( penat mengemas!
mOLLie berkata…
same2 kak! baru bace gak! hehe

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?