ALHAMDULILLAH AGAIN AND AGAIN

OPPSS..i nak update blog guna english gak ke?
hehehe..just joking sheeda~

alhamdulillah,,ini org kate rezeki kalo nak dirikan masjid...alhamdulillah...walopon hanya dapat dpli tu je..(belambak lagi yg berjaya dapat dpli tu cik molie oii)..molie happy sgt..dan sangat2 bersyukur..

at least, tak payah nak pk nak carik keje ape lagi...:)

tadi dah booked baju and all stuffs..:) just simple dress for my big day soon!
tatau nak tulis ape..hmm..

seronok, sebab gune duit sendiri for my wedding..1/4 je okay..lain2 sume ibu tersayang yang cover..:)

love ya ibu!


Ulasan

gdah berkata…
MOlie!!
Congrates!!!
Memang Molie,rezeki mendirikan masjid ni. Suami saya pun lepas nikah je terus dapat posting tetap.Alhamdulillah.Moga lepas ni rezeki kita bertambah-tambah kan Molie =)
mOlliE berkata…
tu la...hai gdah..selamat pengantiin baru..hehehe..:)
insyaallah...

ade facebook?
azah hj zainal berkata…
molie jd cikgu ek nnti??
mOlliE berkata…
insyaAllah azah...:)

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?