soket patah

satu petang yang hening, setelah pulang dari jogging kat stadium..

di HP ada miskol..dari abgmaman...



'ya abg maman, moe baru balik jog ni ngan beng, nape..?'



macam tu la molie menghantar msg kepada abg maman..



tetiba terus dapat call..



"sayang, moto papa rusak..rantai putus..entah..soket
dia kot rosak...!"




"papa kat mane ni??ok..ok..nanti try carik sape ade
moto..tunggu mama dtg ye!"





waaa.....sian kat benggo....moto rosak...



dah la kat tempat gelap...kesian betul..

nasib baik ade Din..dapat gak solvekan sikit prob tu...
thanks Din...kalo ko takde..tatau la cane nak gerak g sane..!!

and, thanks to abg maman also..kalo dia tak datang upm and helped us...tatau la..

dan yang paling best ialah..
dalam keadaan yang genting, kita boleh lakukan apa saja yang terdaya..
sehinggakan molie sanggup drive kete baru abg maman...semata2 tak tau nak wat ape dah..

abg maman, thanks..dan mo & beng minta maaf byk2 tak dpt attend majlis abg..hopefully abg happy hingga ke akhir hayat!!

love ya!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?