dah lama tak update pasal kegiatan menjahit manik malaysia ni...ahaks~
kalo kat UPM..ngokngek sket...kat umah, banyak masa habis kat menjahit name tag plak..uiks~

ni baju staff kat UPM, ni pun membe la yg kenalkan..thanks EDa!
kakak tu bagi 2 helai tuk upgrade baju dia..kain jojet..takley sarat2, nanti berat n tak bape cantik..


~ buat jahit biasa je, tambah ngan bunga bintang ~
~ yang ni pulak, mcm tapak kaki ayam skit la..~


~ni baju Amat, untuk majlis bertandang..tak amik gmbar penuh tuk lengan ni..huhu~


~ ini baju wedding Amat..ni pun tak siap..molie tak amik full jugak..sebab da lambat dah!~

okay lah..hehehe..nanti molie jahit banyak2 lagi..ade lagi baju mak molie lagik 2 helai yang da siap..tapi lom amik gamba dia..nanti molie tunjuk eh~

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?