~haih~

*sigh*

Since semester dah bermula..agak terhad nak memblog…banyak benda nak share sebenarnya..tapi tidak punya masa untuk mengarang..rasanya macam malas nak update blog sebab laptop buat hal…----à laptop buat hal!!!!!!~geramnyer~!

Patutnya minggu ni balik ipoh…tapi macam tak best pulak…sebab minggu depan baru sonok…sbb raye cina…ramai sket orang kat rumah…tapi kene balik awal..hmm…balik hari jumaat pagi..hehehe…harap2 ade tiket..kang jadi cam tahun lepas…huhuhu~

Mollie pernah post pasal kucing2 mollie kan…(ade ke org bace..?) untuk pengetahuan semua..kucing2 mollie dah berkurang…^sedey^…tatau la…ape pasal la dorang leh mati…nak nangis pun ade…:(((((((
Last week mak mollie bagitahu..Botak mati….pastu adik mollie lak msg, bagitau Panther lak mati….susah sgt ke dorang nak survive????
Rasenye sume dah ok..dorang je yang selalu sakit…kenape la antibody dorang tak kuat….(T.T)

Sedey la….nasib baik Sibon ngan Gemok sihat…dorang dah pun kene inject ngan vaksin supaya dorang lebey kuat…harap2 dua ekor menatang ni sehat selalu~ ini yang membuatkan hati nak lepak ipoh je ni….---à study??? Haha..dah malas lak rasenye…(walopon dah habis rm 4050 (3 sem ni) untuk yuran je)…waaaaa….missed ipoh sooooo bad!!!!

Kehidupan semakin membosankan sebab mollie kene thumbprint @ punch card hari2 walopon tak wajib…(sampai harini mollie tak buat lagi untuk thumbprint tu..ahaksss~) kene potong elaun baru tahu!!!

Bulan march may b mollie akan sibuk..ade workshop ape tah pasal pokok kat uniten nanti..entah la..tatau pon kene wat ape sebenarnye..sebab dah ade 2 orang yg telah diamanahkan buat bende2 tu..mollie just side order je..hehehhe..tolong2 ape yang patut…

So far, mollie paling suka selasa and jumaat…sbb mollie boleh berenang puas2…kadang2 mollie g ngan kak uder…kdg2 sorang2…tapi pegi sorang2 lagi best..sbb tak susahkan orang..hehee..naik bas (sbb molie takde motor atau kete..miskin…huhuhu..) pastu benti kat bus stop sains computer, jalan kaki sket crossed bangunan ape tah (biase org amik jubah kat situ..)…sebelah fakulti pendidikan…itu dia swimming pool ku saying!

Nak jadik cite la….mollie missed hari selasa haritu…awal2 januari la jugak..ade kes kecurian…kwn pada kwn mollie ilang duit….sian dier…padahal mase dorang berenang tu…dorang perasan ade budak pempuan dok dekat2 ngan beg dorang..tapi dorang tak perasan bile budak tu cilok duit…haram btol perangai…ade jugak jenis macam tu…budak tu pakai baju kurung dan bertudung tau..memalukan betul!!!

Kadang2 mollie takut gak tgglkan barang2 mase nak berenang tu…sbb mase kite berenang..mane sempat nak tgk barang2 kite…pada yang mencuri tu…abes la ko nanti…kat akhirat kene..hehehe..takot~!!!

Januari dah nak abes… pasni february….nanti mollie akan berumur 24 tahun..insya Allah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan dicepatkan mollie berkeluarga..hehe..mollie dah bosan dok sorang2..kawan2 mollie sume ade family sendiri…macam best je life dorang…kepada sesape yang murah hati nak bagi hadiah kat mollie..sila…sila..hahaha…(teringin dapat hadiah dalam kotak..pastu dibalut ngan pembalut hadiah ler…dah lame tak dapat…hehehe…)

Adik mollie akan balik 4 julai, sampai Malaysia 5 julai…hehe….happy..happy..dah lame tak jumpe dia..windu~~!!!

Ok..mollie tatau nak kepoh2 ape lagi kat sini…wah! Mollie tak sabar tunggu julai..haha~

*tenang rasa hati ini*

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?