Tagged by MIAZAI


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hehe..akak zai..kite taktau nak wat camne tagging2 ni ..hurm..ni my bro,8 years old yg captured this pic..so hope u enjoy k..miss ya!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


hehehe..this pic showed that saye megantuk tunggu mak berjual beli barang..huaaarrgghhh!


sempat posing kat rumah orang baru dikenali~



nak jugak ade kucheng..hihi..my bro tersilap tekan...so last pic takde muke..hehemuke kucheng ade le..~

i want to tag..

erm..if they read this..

the person are:

Adi~Al-fateeh

lup~dup

abby kamil

senang je, kamu diminta untuk:

1~ amik ur new pics (NOW)

2~ upload it

3 ~ tag another frens!

Ulasan

Anggerik Hutan berkata…
hahaha thanks mollie..masih cantik comel seperti dulu..hehehe..ari tu akk de terbace psl entry awk yang medical check up kat poliklinik kat simpang pulai tu..hehehe dulu ade gak pergi situ tapi waktu doc yang lama la doc jerry tapi doc tu dah meninggal..hehehe..gatal seh doc yang awk citer ni...
mOlliE berkata…
hahaa..doctor bengong tu..entah ape2 je kak..geram still ade lagi kat dia..huhuuuhuu...~
Myaby berkata…
da bace jd kene tag~~
wawawawa....

okehh~~
mOlliE berkata…
tq cik aby comei~

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?