my cat given birth oredi



hehe..on 31 of oct 2009..my cat named comel da selamat melahirkan 5 ekor anak yang sangat2 comel...afta my mom msg me dat my cat da bersalin...tak saba nak balik umah...tapi kene gak setelkan hal kat fac dulu..so hold on dulu perasaan yang membuak2 untuk pulang ke rumah..huhuhuu...


and then, the next day, my mom anta mms...comelnye gambar kittens..memang tak saba sangat2 nak balik!


now, i'm in ipoh! dah berjaya membalikkan diri..hhahaha...sampai je..terus masuk umah, terus tgk anak2 kucing yang comel tu....memang comel..satu...dua..tiga..empat...lima! erm...sume gemok2 dan comel2 belaka..tapi.....yang sekor tu....cacat!


kesian je..dia jalan pakai kedua2 kaki depan...kaki belakang dia cacat...may b sebab luka kat belakang badan dia (time mak dia bersikan uri)...sian..

video
mula2 berharap kitten tu mati je..sbb sian kalo dia besar tapi cacat...tapi cam sian plak..dah sayang dah...huhuuu...:(



P/s : hope zombi membesar ngan sihat...dont sakit2 tau...huhu...sedey jek..

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?