ape nak bebel ni....

hai...dah agak lame menyepikan diri..haha..ade ko org bace blog aku...takde pon takpe..saje2 melepaskan ape2 yang terbuku di hati...macam2 boleh tulis kat dalam blog ni....suke hati..kite bebas bersuara...

tapi dalam bebas bersuara..kene tapis gak...kang kene BAN plak...hehehe...
tadi baru je bace blog member....hmm...bosan2..membace la kerje ku...
sekarang ni, tgh dok sibuk siapkan tempahan jahit manik...seb baik sehelai je...
so tak yah la kelam kabut sangat2..
cume malas pun ade gak..

sekarang ni, cuaca sekarang ni sekejap panas, sekejap hujan...so dah sakit tekak dah...badan pon dah penat2...pegi swimming pun..berapa round dah penat....huhu..stamina dah takde...
bulan syawal pun dah nak abes dah....puasa ganti belum terganti lagi ni...kene ganti cepat2...nanti dah lewat2..dah malas...

hm....

now..aku dah punya bisnes sendiri...tapi kecil-kecilan..just buat kat rumah je...amik tempahan...
Molies Arts Enterprise...semoga aku lebih maju dari sekarang...
Master ni, aku kene habiskan secepat yang mungkin, may b tahun depan dah kene viva...cepat habis...cepat bisnes boleh gerak...

pasal master ni...aku pun dah mula pening nak membuat projek...actually blom start..hehehe..
tadi baru lengkapkan borang SGRA...special graduate research allowance..dapat ke tak..tatau la...on january 2009 baru boley tahu result...hmm...hope dapat la..at least lepas duit yuran...

ok..daa~

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

mari ganti tempat pasang plug yang rosak.

TAMAN BURUNG DI MELAKA

apa itu shingles?